Posted by Sound System on 17:50 No comments
Sewa Pa System di Serdang.Sewa Sound System di Serdang.Sewa Pa System Murah Berkualiti di Serdang.Sewa Sound System Murah Berkualiti di Serdang.


Sewa Pa System di Serdang.Sewa Sound System di Serdang.Serdang Sewa Pa System Murah.Serdang Sewa Sound System Murah.Sewa Pa System di Serdang.Sewa Sound System di Serdang.Pa System Murah Berkualiti di Serdang.Sound System Murah Berkualiti di Serdang.

Sewa Pa System di Serdang.Sewa Sound System di Serdang.Telah menguruskan sistem bunyi dan suara di tapak Perladangan dan Agro Perlancongan di MAHA 2014 selama 11 hari dari 20 November 2014 sehingga 30 November 2014.

Tapak tersebut antaranya menyediakan ruangan jualan pertanian seperti anak pokok,racun serangga dan baja tumbuhan, penjualan produk makanan minuman seperti murtabak singapura dan teh bunga pengeluaran anak tempatan, penternakan seperti bermain dengan arnab dan membeli arnab,bermain dengan ular, menaiki kereta lembu, menunggang kuda dan ubatan dan herba untuk haiwan peliharaan.

Untuk tempahan atau pertanyaan harga sila isi maklumat dibawah ;

Jenis majlis :
Penaja majlis (persendirian/swasta/kerajaan) :
Tarikh majlis :
Lokasi (alamat lokasi majlis) :
Jenis lokasi (perumahan/dewan/lain2) :
Waktu kegunaan :
Jumlah tetamu :
Berkaraoke/tidak :
Berakuistik/tidak :
Nama :
No. Hp :
Lain-lain keperluan dan kegunaan :
Kaedah pembayaran (L.O/Cek/COD ?) :

Dan meseg ke fb sound system (klik sini).

Tag : Sewa Pa System di Serdang.Sewa Sound System di Serdang.Sewa Pa System Murah Berkualiti di Serdang.Sewa Sound System Murah Berkualiti di Serdang.Serdang sewa Pa System.Serdang sewa Sound System.
Comments
0 Comments

0 ulasan: